Vil du spille bordtennis?

I Laksevåg BTK har vi et tilbud til spillere i stort sett alle aldre og nivåer. 

I tillegg til aktive spillere har vi partier for både unge og gamle nybegynnere, og hvis du ønsker å prøve er det bare å stikke innom oss i hallen i Leirvikåsen 35 (inngang rundt hjørnet for Aqua & Care) for å se på nivået og slå av en prat.

I all hovedsak har vi delt inn treningene i følgende partier:

Barne- og ungdomstrening for spillere opp til 18 år: 

Her trener både nybegynnere og viderekomne på samme tidspunkt, men treningen blir differensiert etter spillernes nivå. Som regel er det to trenere til stede.

Mandag og onsdag 1800-1915

Veteraner: 

Klubben har en egen veterangjeng som trener sammen på dagtid tirsdager og torsdager. Det er både voksne nybegynnere og mer øvede spillere i denne gruppen. Flere av de er blitt så ivrig at de i 2024 sesongen skal prøve seg med et eget lag i 5. divisjon.

Tirsdag og torsdag 1000-1300

Hovedtrening: 

Denne treningen er forbeholdt spillere som spiller på klubbens serielag (fra eliteserie til 4. divisjon), og som trener jevnlig gjennom sesongen.

Tirsdag og torsdag 1800-2000

Voksne nybegynnere:

Dette er partiet for deg som ønsker å bli litt bedre enn resten av familien før det årlige bordtennismesterskapet i garasjen!  Vi stiller med erfaren spiller/trener som kan gi deg veiledning. Har du spilt i garasjen, på jobb, i syden eller bare vil prøve, så er det plass til deg. Det er fullt mulig å starte på dette partiet og avansere til andre partier etter hvert. Dette partiet passer også for foreldre som vil prøve idretten barna driver med, evt som en av deltakerne så fint sa; «Ungen har begynt å slå meg nå i bordtennis så jeg trenger litt kyndig veiledning!».

Onsdag 1930-2100

Mandager er det fri trening fra 1930-2100. Da kan hvem som helst komme og trene, men det vil ikke være organisert trening med trener tilstede.

Det er også mulig å ta kontakt med klubbens leder Otto Hatlebakk før du kommer på trening;

Mobil: 91 69 03 64

E-post: otto.h@laksevagbtk.no